Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@04:57:01 GMT

آموزش در بستر مجازی، سنگ بنای توسعه عدالت آموزشی است

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۲۳۰۸۳

آموزش در بستر مجازی، سنگ بنای توسعه عدالت آموزشی است

به گزارش خبرگزاری مهر، فاطمه مهاجرانی در اولین گردهمایی مجاری مدیران مدارس سمپاد کشور که با حضور حدود ۴۰۰ نفر تشکیل شد با تبریک سال جدید و اعیاد مبارک شعبانیه گفت: امیدوارم خداوند به برکت ایام مبارک شعبان سلامتی را به جامعه ما برگرداند.

وی افزود: تفاوت افراد موفق و ناموفق در استراتژی‌ها رویکردهایی است که در سختی‌ها اتخاذ می‌کنند، افراد ناموفق در مشکلات ایستایی دارند و افسوس می‌خورند اما افراد موفق در عین حالیکه با افراد آسیب دیده حس همدلی دارند به فکر استفاده بهینه و ایجاد راهکار برای کمک به آنان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهاجرانی اشاره کرد: آنچه اکنون شاهد هستیم استفاده از شرایط سخت کرونا برای کمک به دانش‌آموزان کشور است و ما به عنوان اعضای خانواده بزرگ آموزش و پرورش باید کمک کنیم که انسان تربیت کنیم.

همکاری استان‌ها در راه‌اندازی سامانه آموزش در بستر فضای مجازی

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با بیان اینکه استان فارس و دیگر استان‌ها در راه اندازی سامانه آموزش در بستر فضای مجازی همکاری زیادی داشته‌اند، گفت: ما به دنبال تغییر هستیم و این کار حاصل نمی‌شود مگر با کمک شما همکاران و تاکنون ١٠هزار دقیقه فایل آموزشی تهیه شده است و در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است که کاری جهادی است.

راه‌اندازی سامانه آموزش مجازی سمپاد

مهاجرانی با اشاره به اینکه با حضور وزیر آموزش و پرورش در روز ٢٨ اسفندماه سامانه آموزش مجازی سمپاد راه‌اندازی شد، اذعان کرد: کرونا همانطور که تهدید جدی برای سلامت جامعه است فرصتی است تا از ظرفیت فناوری اطلاعات استفاده کنیم و اکنون ما بدون تعطیلی در حال انجام کار هستیم و امور آموزشی و پرورشی دانش‌آموزان را پیگیری می‌کنیم.

وی در ادامه اضافه کرد: از امروز هرکدام از ما تولید کننده محتوا و رسانه معرفی کننده سامانه آموزش مجازی خواهیم بود و خوشبختانه این موضوع در همه شهرهای کشور وجود دارد که آموزش تعطیل نشده است.

مهاجرانی با بیان اینکه حجم زیادی محتوا تولید شده است، گفت: مدارس سمپاد تعطیل نیستند و بیش از معمول کار می‌کنند چرا که تا کنون تنها برای دانش‌آموزان سمپاد محتوا تولید می‌کردند اما در این مدت برای دانش‌آموزان سراسر کشور محتوا آموزشی و پرورشی تولید می‌کنند.

رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان اشاره کرد: اگر بخواهیم در حوزه مهارت‌های زندگی، مناجات شعبانیه و دعای هفتم صحیفه سجادیه اقداماتی داشته باشیم تنها با کمک شما همکاران امکان‌پذیر است.

از دانش‌آموزان بخواهیم برای مثبت اندیشی، محتوا تولید کنند

وی با بیان اینکه از دانش‌آموزان بخواهیم برای مثبت اندیشی، امید به آینده و بهتر کردن وضعیت کشور محتوا تولید کنند، گفت: مطمئن هستم که دانش آموزان ما توانمندی‌های زیادی دارند، لذا نه فقط در حوزه‌های آموزشی بلکه در امور پرورشی و فرهنگی نیز کارهای خوبی انجام گرفته و ادامه خواهد داشت.

مهاجرانی با بیان اینکه آموزش در بستر مجازی سنگ بنای توسعه عدالت آموزشی است، گفت: استان همدان و استان‌های ذیل این قطب برای پایه هفتم، استان خوزستان برای پایه هشتم، استان البرز برای پایه نهم، المپیادها و امور پرورشی تولید محتوا خواهند کرد.

وی در ادامه اضافه کرد: استان یزد برای تمامی سه رشته پایه دهم، استان آذربایجان‌شرقی برای تمامی رشته‌های پایه یازدهم، استان خراسان هر سه رشته پایه دوازدهم و سمپاد مهارتی و تهران برای تمام المپیادها نیز تولید محتوا خواهند کرد.

آزمون ورودی پایه هفتم و دهم مدارس استعدادهای درخشان در خردادماه برگزار می‌شود

مهاجرانی اشاره کرد: آزمون ورودی پایه هفتم و دهم مدارس استعدادهای درخشان به تعویق افتاده است و اگر ستاد ملی مقابله با کرونا مجوز بدهد در خردادماه آزمون برگزار خواهد شد.

کد خبر 4895374

منبع: مهر

کلیدواژه: المپیاد علمی سمپاد ویروس کرونا شهرداری تهران شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش شیوع کرونا نیروی انتظامی فاصله گذاری اجتماعی سیدابراهیم رئیسی شهر تهران قوه قضاییه آموزش مکمل روز طبیعت دستگیری سارق سازمان هواشناسی استعدادهای درخشان آموزش در بستر سامانه آموزش دانش آموزان محتوا تولید راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۳۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی معلم مراغه‌ای به عنوان برگزیده کشوری

 نسرین بایزید آموزگار پایه اول دبستان شهید بهروز نژاد در قالب تجربه‌ تربیتی جدید در رفتار و نگرش دانش آموزان تغییر ایجاد کرده و منجر به بهبود مصرف بهینه آب شده است.

این معلم مراغه‌ای گفت: از طریق داستان‌گویی، مدال قطره آب، بطری تزئین شده آب و نمایش فیلم‌ها روش درست مصرف کردن آب را به دانش آموزان آموزش داده است.

وی افزود: این دانش آموزان در مدرسه با مدال آبی که بر گردن آویخته اند حامل انتقال پیام درست مصرف کردن آب به سایر دانش آموزان هستند.

نسرین بایزید گفت: دانش آموزان نگهبان آب در منزل نیز مرتب به اعضای خانواده درخصوص صرفه جویی در مصرف آب تذکر می‌دهند.

وی افزود: با هدف فرهنگ سازی مصرف بهینه آب و یا هر نعمت دیگر لازم است در همه مقاطع تحصیلی اقدامات مشابهی به اقتضای سن و پایه تحصیلی دانش آموزان اجرا شود.

معلم مراغه‌ای با این خلاقیت خود در جشنواره تجارب برتر تربیتی وزارت آموزش و پرورش برگزیده کشوری معرفی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آب
  • معلم عشایری که پدرانه مشق علم و ادب می‌کند
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • معرفی معلم مراغه‌ای به عنوان برگزیده کشوری
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی 
  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • برگزاری جشنواره خوشنویسی «کاتبان وحی» ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی
  • ارتقای سرانه آموزشی هرمزگان با ساخت ۶۰۰ کلاس درس جدید در سال جاری
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • ۶۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان ساخته می‌شود