Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیوه‌نامه تهیه و تدوین محتوای الکترونیکی مورد نیاز معاونت پرورشی و فرهنگی در راستای گسترش بهره‌برداری از ظرفیت آموزش‌های غیرحضوری و مجازی، ابلاغ شد.

به گزارش گروه آموزش ‌و پرورش خبرگزاری فارس، در راستای اجرای گسترش بهره‌برداری از ظرفیت آموزش‌های غیرحضوری و مجازی در برنامه‌های آموزشی و تربیتی و راهکارهای سند تحول بنیادین با موضوع‌های «مشارکت فعال آموزش ‌و پرورش در مواجهه با نیازهای فوری جامعه»، «بازطراحی فعالیت‌های فرهنگی و هنری برای پاسخگویی به نیاز دانش‌آموزان»، «تولید بسته‌های یادگیری برای فعالیت‌های اختیاری مبتنی بر حوزه‌های تربیت و یادگیری» بر اساس زیر نظام برنامه درسی و راه‌اندازی شبکه آموزشی دانش‌آموزان(شاد)، معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش ‌و پرورش با هدف تولید محتوای الکترونیکی برای فعالیت‌های دانش‌آموزی در حوزه فعالیت‌های پرورشی و فرهنگی و پیگیری برنامه‌ها و فعالیت‌های پرورشی و فرهنگی و فضاهای پرورشی در زمان تعطیلی برنامه‌های رسمی مدارس و همچنین ایجاد زمینه برای استفاده از بستر فضای مجازی در جهت تربیت تمام ساحتی و غنی‌سازی اوقات فراغت دانش آموزان در بستر فضای مجازی، شیوه‌نامه تهیه و تدوین محتوای الکترونیکی مورد نیاز معاونت پرورشی و فرهنگیرا منتشر و به استان‌ها ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این شیوه‌نامه معاونین پرورشی و فرهنگی ملزم به استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود استان، نسبت به اجرای کامل موارد شیوه‌نامه هستند، در بخش‌هایی از این شیوه نامه آمده است: محتواهای تولیدشده می‌تواند در قالب مستند آموزشی، انیمیشن، موشن‌ گرافی، اینفوگرافی، فیلم کوتاه، نماهنگ و یا سایر قالب‌های تصویری باشد و از تهیه کنندگان محتوا خواسته شده است ضمن پرهیز از هرگونه تبلیغ مدرسه، مؤسسه و یا انعکاس مواضع خاص و محتوای سیاسی از ارسال گزارش عملکرد، ارسال همایش‌ها و برنامه‌های فرهنگی و پرورشی برگزار شده از زبان مسؤولین استان به صورت تبلیغاتی خودداری شود.

همچنین استفاده از آرم و لوگوی اداره کل استان در انتهای کلیپ و فرمت ارسال شده هر اداره کل در ابتدای هر محتوا الزامی و استفاده از ملودی‌های بومی و محلی برای موسیقی متن محتوای تولیدی بلامانع است.

در بخش اهداف اجرایی این شیوه‌نامه، محور تولید همه برنامه‌ها دانش‌آموزان هستند و پیشنهاد شده در تهیه محتوای موردنظر از پتانسیل دانش‌آموزی استفاده شود و در بخش استانداردهای تولید محتوا، به چگونگی تولید، شناسنامه اثر، مشخصات عوامل تولید محتوا،  قالب ارائه آثار و.... اشاره شده است.

شایان‌ذکر است، تولیدکنندگان محتواهای آموزشی ضمن در نظر گرفتن تقویت هویت ملی و انقلابی و تأمین نیازهای عاطفی، روانی و تربیتی و آموزشی دانش‌آموزان در فضای مجازی به تولید محتوا با شاخص‌های نشاط‌آفرین و امیدبخش، ارائه خلاقانه، کوتاه، هنرمندانه و مظاهر بومی و منطقه‌ای نیز توجه داشته باشند، تا امکان پخش محتوا تولید شده در سطح ملی میسر باشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش آموزان برنامه درسی فضای مجازی هویت ملی محتوای الکترونیکی پرورشی و فرهنگی دانش آموزان تولید محتوا برنامه ها شیوه نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۶۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت‌های فرهنگی با پیوست هنری تاثیرگذاری بیشتری بر جامعه دارد

 سرهنگ علی میرزایی مسئول بسیج دانش آموزی سپاه امیرالمومنین (ع) استان ایلام در آیین اختتامیه جشنواره نمایش، عکس و استنداپ کمدی بسیج دانش آموزی این استان، اظهار کرد: مخاطب معمولا در قالب هنر نسبت به موضوعات مختلف مجاب می‌شود چرا که زبان هنر عالم‌گیر و برای عموم مردم قابل فهم و درک است.

وی افزود: در این میان دانش آموزان باید به فراخور زمان، برای بیان مسائل مختلف جامعه از قدرت تاثیرگذار هنر استفاده کنند و دستگاه‌های فرهنگی و آموزشی نیز ظرفیت دانش‌آموزان خلاق و مستعد را در زمینه خلق آثار هنری با موضوعات مختلف به کارگیری کنند.

میرزایی تاکید کرد: دشمن امروزه تحکیم بنیان خانواده را مورد هجمه قرار داده است و دانش‌آموزان نیز متاثر از این فضای مسموم تبلیغاتی شبکه‌های رسانه‌ای دشمنان هستند.

وی ادامه داد: هدف دشمنان ایجاد فاصله بین دانش‌آموزان و والدین آنهاست تا حریم و حرمت‌های مرسوم در بین خانواده‌ها به تدریج شکسته و کم‌رنگ شود.

مسئول بسیج دانش آموزی سپاه امیرالمومنین (ع) استان ایلام یادآور شد: برای حفظ شأن و جایگاه خانواده و والدین در نزد دانش‌آموزان، بسیج دانش‌آموزی با مشارکت مدارس استان جشنواره عکس " به نام پدر - به نام مادر" را برگزار کرد.

 در پایان این جشنواره از دانش‌آموزان برگزیده در بخش‌های نمایش صحنه‌ای و استندآپ کمدی با موضوع انتخابات و عکس با موضوع خانواده و والدین با اهدای لوح با حضور مسئولان اجرایی و فرهنگی استان قدردانی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • صدور کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان؛ به زودی/ کاهش تنوع مدارس در دستور کار
  • بازنگری الگوریتم اینستاگرام به «محتوای اصیل» پاداش می‌دهد و کپی‌کاران را جریمه می‌کند
  • آغاز تبلیغات انتخاباتی دور دوم در آبادان
  • ممنوعیت‌های تازه به سبک دهه ۶۰ در مدارس
  • آغاز فعالیت تبلیغاتی نامزد‌های دور دوم انتخابات مجلس در کرمانشاه از امروز
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند/ افزایش اردوهای دانش آموزی
  • فعالیت‌های فرهنگی با پیوست هنری تاثیرگذاری بیشتری بر جامعه دارد
  • الگوریتم اینستاگرام تغییر می کند؟
  • جدول پخش برنامه های صدای آبادان
  • کارکرد انتقادی و راهبری فیلم های مستند کمرنگ شده است