Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@09:10:25 GMT

نرم افزار راهِ بیان نو، راهکاری نو برای بیانی نو

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۷۵۷۶۰

نرم افزار راهِ بیان نو، راهکاری نو برای بیانی نو

مدیر پروژه گروه بیان نو درباره نرم‌افزاری-آموزشی بیان نو توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام بیان نو، علیرضا شریف‌آبادی مدیر پروژه گروه بیان نو در گفت و گویی در خصوص نرم‌افزاری-آموزشی بیان نو که رتبه برتر را در بیستمین نمایشگاه پژوهش و فناوری استان کسب کرد، اظهار کرد: اعضای گروه ما در سال‌های گذشته در حوزه‌های آموزشی، تولید محتوای الکترونیکی و راهکارهای فناوری اطلاعات در زمینه آموزش مجازی فعالیت می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتیجه این سالها، رصد و کشف نیازمندی‌ها، کمبودها و همچنین چالش‌های موجود در این حوزه بود.

وی افزود: در تحقیقاتی متوجه شدیم که در شیوه تولید و ارائه آموزش مجازی و به طور کلی محتوای دیجیتال، علی‌رغم امکانات موجود در حوزه فناوری اطلاعات، به تنوع مخاطب، جذابیت‌های ارتباطی، تعاملی و همچنین رصد دقیق کاربر توجه کافی نشده است. در نتیجه به دنبال شیوه‌ای نو در تولید و ارائه محتوا شدیم و این دغدغه به همراه سابقه فعالیت‌های آموزشی، دانش فنی و تجربه اقتصادی منجر به تشکیل گروه نرم‌افزاری-آموزشی بیان نو شد.

هم‌بنیانگذار استارتاپ بیان نو گفت: بیان‌نو نیاز به شیوه‌ای نو در تولید و ارائه محتوا داشت. این شیوه در سه اصل کلی خلاصه می‌شود؛ ابتدا محتوا باید دارای سناریوی چند خطی باشد و براساس عملکرد کاربر و به شکل خودکار مسیر آموزشی مخاطب رو تعیین کند. بنابراین افراد مختلف در یک موضوع مشخص متناسب با نیاز خود و بر خلاف آموزش‌های حضوری و الکترونیک آموزش می‌بینند.

شریف‌آبادی ادامه داد: محتوا باید دارای تعامل دوسویه باشد؛ یعنی باید کاربر را به چالش، پاسخ و تعامل دعوت کند و نسبت به عملکرد مخاطب واکنش نشان دهد. و نیز تمام واکنش‌ها، پاسخ‌ها و تعامل کاربر با محتوا، رصد و سنجش شود و قابلیت ارائه آمار کاربردی تحلیل مجدد محتوا براساس واکنش مخاطب و همچنین سنجش جامعه هدف داشته باشد.

وی تصریح کرد: با توجه به بازار بزرگ رو به رشد تولید محتوای الکترونیکی و آموزش مجازی و وجود خلا پررنگ برای ارائه محتوا به شیوه نو و برای تداوم فعالیت‌های گذشته در تولید محتوا، اقدام به تولید دو محصول اصلی و مرتبط به هم کرده‌ایم تا این نیازها را پوشش دهیم.

هم‌بنیانگذار استارتاپ بیان نو تاکید کرد: برای تولید این محصولات علاوه بر موارد مذکور، ارزان بودن و در دسترس بودن نیز اهمیت ویژه‌ای داشت. محصول اول ما سامانه آموزش مجازی بیان نو است. این سامانه در واقع بستری برای ارائه و انتشار محتوا، تعامل ارائه دهنده محتوا با مخاطب و همچنین رصد فراگیران است. این سامانه نقش یک آموزشگاه مجازی رو ایفا می‌کند که مدیر، مدرس، فراگیر و ناظر دارد و برای مدرسان، آموزشگاه‌ها، دانشگاه‌ها و سازمان‌ها قابل بهره‌برداری است.

وی خاطرنشان کرد: با این محصول برای ایجاد یک آموزشگاه مجازی، نیازی به هیچ فعالیت فنی یا هزینه‌ نیست. با مبلغ کم و بدون نیاز به سر و کله زدن با نیروهای فنی، با چند کلیک روی وب سایت آموزشی امکانات بسیار کاملی از جمله بارگذاری محتوا، اتاق گفتگو، ورکشاپ مجازی، ویدیو کنفرانس و آزمون آنلاین تا فروش دوره و همچنین دریافت وجه را بدون هیچ دردسری در اختیار خواهید داشت. و در نهایت می‌توانید تمام این موارد را بر روی دامنه شخصی و با برند تجاری خود مطرح کنید.

شریف آبادی اضافه کرد: بخشی از خلاء موجود را با یکپارچه کردن خدمات ارائه محتوا، ارزانی و در دسترس بودن آن پوشش داده‌ایم، اما در حوزه تولید محتوا کمبودهای حس می‌شود. نرم‌افزارهای موجود برای این‌کار هماهنگ با نیاز بومی و زبان فارسی نبودند. این کمبود منجر به ساخت نرم‌افزار تولیدکننده رسانه‌های آموزشی هوشمند شد.

وی خاطرنشان کرد: این نرم‌افزار ویژگی‌های منحصر به فردی دارد که در حوزه داخلی و خارجی بی‌نظیر است. تمرکز ما  بیشتر روی آموزش‌ مجازی، محتوای بومی، امکانات تعاملی، جذابیت‌های بصری، سناریوهای چند خطی و رصد مخاطبان بود. مسیر ما در توسعه این نرم‌افزار حفظ سادگی آن در عین این‌ که از امکانات پیچیده‌ای برخوردار باشد، بود. همچنین به غیر از ابزارهای حرفه‌ای ویرایش ویدیو در بیشتر حوزه‌ها از بقیه جلوتر هستیم.

هم‌بنیانگذار استارتاپ بیان نو ادامه داد: نرم‌افزار به صورت رایگان در اختیار کاربران  قرار می‌گیرد. پشتیبانی و آموزش نیز ارائه می‌شود. به سادگی می‌توانید از آن کسب درآمد کنید. ساختار این نرم‌افزار به ‌گونه‌ای است که می‌تواند پنج حوزه در زمینه آموزش، تبلیغات، شبیه سازی، سرگرمی و اطلاع رسانی را انجام دهد. خروجی نهایی به شکل نرم‌افزار دسکتاپ، نرم‌افزار موبایل و فایل وب خواهد بود.

شریف آبادی بیان کرد: از پارک علم‌ و فناوری خراسان، بابت تمام حمایت‌ها کمال تشکر را دارم.

برگزاری نمایشگاه هفته پژوهش و غرفه فن‌بازار که مسئولان پارک برای ما فراهم کردن، فرصتی برای آشنایی بیشتر مخاطبان با ما، بازاریابی و ارتباط با گروه‌های پژوهشی بود و همچنین باب همکاری با استارتاپ‌های مرتبط شکل گرفت. انتخاب شدن ما به عنوان استارتاپ برتر در این رویداد، شادابی و امید بیشتری را به گروه بیان نو تزریق کرد.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بیان نو نرم افزار آموزش مجازی تولید محتوا ارائه محتوا شریف آبادی نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۵۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار

امروزه تلفن‌های همراه به عنوان یکی از ابزار‌های ارتباطی اساسی و بخش جدایی‌ناپذیر از زندگی ما تبدیل شده‌اند. اما این پیشرفت فناوری همراه با تهدیدات امنیتی نیز همراه است.

از جمله بزرگ‌ترین تهدیدات امنیتی برای تلفن‌های همراه، بدافزار‌ها هستند. بدافزار‌ها می‌توانند اطلاعات حساس شما را دزدیده، از طریق آنها به حریم شخصی شما نفوذ کرده و حتی عملکرد دستگاه شما را مختل کنند.

در این مقاله، به بررسی راهکار‌های جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار می‌پردازیم.

۱. نصب آنتی‌ویروس:

نصب یک نرم‌افزار آنتی‌ویروس معتبر روی تلفن همراه از راه‌های اصلی جلوگیری از آلوده شدن به بدافزار است. این نرم‌افزار‌ها می‌توانند تهدیدات امنیتی را تشخیص داده و حذف کنند و به شما امکان بررسی منظم دستگاه خود را برای شناسایی بدافزار‌ها فراهم می‌کنند.

۲. به‌روزرسانی سیستم‌عامل و برنامه‌ها:

به‌روز بودن سیستم‌عامل و برنامه‌های موجود بر روی تلفن همراه از اهمیت بسیاری برخوردار است. تولیدکنندگان نرم‌افزار‌ها به طور منظم به روزرسانی‌های امنیتی را ارائه می‌دهند که حاوی اصلاحاتی برای رفع آسیب‌پذیری‌ها و نقاط ضعف امنیتی هستند. بنابراین، اطمینان حاصل کنید که سیستم‌عامل و برنامه‌های شما به طور منظم به‌روزرسانی می‌شوند.

۳. دانلود از منابع معتبر:

استفاده از منابع معتبر برای دانلود و نصب برنامه‌ها و فایل‌ها بر روی تلفن همراه از مواردی است که می‌تواند از آلوده شدن به بدافزار جلوگیری کند. فروشگاه‌های رسمی مانند Google Play Store و کافه بازاز برنامه‌ها را از نظر امنیتی بررسی می‌کنند و برنامه‌های مشکوک را حذف می‌کنند. همچنین از دانلود برنامه‌ها و فایل‌ها از منابع ناشناخته و ناامن نظیر گروه‌ها و کانال‌های شبکه‌های اجتماعی یا سایت‌های متفرقه خودداری کنید.

۴. مراقبت از اطلاعات حساس:

از نگهداری اطلاعات حساس خود بدون دقت درتلفن همراه خود خودداری کنید. اطمینان حاصل کنید که برنامه‌هایی که اطلاعات حساس شما را دریافت می‌کنند، از لحاظ امنیتی مورد بررسی قرار گرفته و اطلاعات شما به طور مطمئن ذخیره می‌شوند.

 ۵. لینک‌های ناشناس را باز نکنید:

روی لینک‌های ناشناسی که در قالب پیامک و پیام‌های شبکه‌های اجتماعی ممکن است برای شما ارسال شود خودداری کنید. برخی از این لینک‌ها از شما در خواست می‌کنند تا اپلیکیشن‌های جعلی را بر روی تلفن همراه خود نصب کنید.

جمع بندی:

آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار یک تهدید جدی برای امنیت شخصی و اطلاعات حساس است. با اتخاذ راهکار‌های مناسب مانند استفاده از نرم‌افزار‌های آنتی‌ویروس، به‌روزرسانی منظم سیستم‌عامل و برنامه‌ها، دانلود از منابع معتبر و مراقبت از اطلاعات حساس و عدم کلیک بر روی لینک‌های ناشناس می‌توانید از آلوده شدن تلفن همراه خود به بدافزار جلوگیری کنید و امنیت خود را تقویت کنید.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • بیانی: پرسپولیس و استقلال برای ما فرقی نمی‌کنند/ ذوب آهن شرافت خود را با هیچ چیز معاوضه نمی‌کند
  • بازنگری الگوریتم اینستاگرام به «محتوای اصیل» پاداش می‌دهد و کپی‌کاران را جریمه می‌کند
  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • بهترین دوره آموزشی تعمیرات موبایل برای خانم‌ها 
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • همه چیز درباره خدمات پرینت سه بعدی فلزی در تهران
  • الگوریتم اینستاگرام تغییر می کند؟
  • روایتی از شور واشتیاق معلم درتحصیل کودکان کار
  • تحقق رونق تولید و رشد اقتصادی با بهبود شرایط کاری کارگران