Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد ابراهیم محمدی، سرپرست دفتر انتشارات و فناوری آموزشی در خصوص عملکرد مجلات رشد در وضعیت همه‌گیری بحران کرونا توضیح داد: خانواده پر شمار مجلات، در مواجهه با ویروس ناقل کرونا آرام ننشسته است و با انتشار مطالب آموزشی و ترویجی با موضوع کرونا در این باره، می‌کوشد در این برهه حساس همه‌گیری بیماری کرونا، به با معلمان، دانش‌آموزان و خانواده‌ها همراه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شماره‌های نخست مجلات دانش‌آموزی، بزرگ‌سال عمومی و نیز مجلات تخصصی رشد، هر کدام به نوبه خود سهمی در این همراهی دارند و می‌کوشند، بر خلاف ویروس کرونا، ناقل خیر و خوشی باشند!

وی ادامه داد: در این راستا دفتر انتشارات و فناوری آموزشی، علاوه بر اینکه ویژه‌نامه‌ای مستقل با موضوع «نقش خانواده در آموزش فرزندان در ایام همه‌گیری ویروس کووید ۱۹ (کرونا)» منتشر می‌کند، در شماره‌های اول مجلات خود، بر موضوع کرونا متمرکز شده است. برای مثال، رشد فناوری آموزشی در سرفصلی با عنوان «آموزش در بحران»، چند مقاله در این‌باره دارد.

به گفته وی رشد معلم نیز در مقاله‌ای «چالش‌ها و فرصت‌های پیش آمده در بحران کرونا» را بررسی کرده است. رشد مدیریت مدرسه با پرداختن به مفاهیم «خروج از چالش‌های پساکرونایی در آموزش و پرورش» و «نقش مدیر مدرسه به عنوان رهبر شبکه دانایی»، اهمیت مدیریت روزآمد را مورد بررسی قرار داده است. رشد مدرسه فردا در مطالبی با عنوان‌های «سایه کرونا بر نظام آموزشی» و «ویروس شود سبب خیر»، آموزش در وضعیت فعلی را مورد توجه قرار داده‌است. رشد برهان متوسطه اول، سرمقاله خود را با عنوان «معادله چند مجهولی کرونا» به این موضوع اختصاص داده و در مقاله‌ای با عنوان «سرعت شیوع ۲ به توان ۷۲»، با زبان ریاضی، جامعه دانش‌آموزی و معلمان را متوجه سرعت انتشار ویروس کرونا کرده است. رشد آموزش ابتدایی هم آموزگاران را با موضوع «تغذیه دانش‌آموزان در همه‌گیری کرونا» به چالش کشیده است. رشدهای جوان و نوجوان هم مطالبی علمی در این باره مطرح کرده‌اند.

وی بیان کرد: انتقال نکات آموزشی و تربیتی به خانواده‌ها و مهارت افزایی والدین در ارتباط با فرزندان، از اهداف اصلی مجلات عمومی و تخصصی رشد محسوب می‌شود. در این دوره حساس و پر مخاطره، تمام انرژی و تلاش کارکنان دفتر انتشارات و فناوری آموزشی معطوف است به همیاری و کمک به خانواده‌ها، مشاوران مدرسه‌ها و دانش‌آموزان، تا بتوان به سلامت و یا با حداقل مشکلات از این دوره حساس عبور کرد. مطالب متنوع مجلات رشد همواره در تحقق اهداف آموزشی مؤثر بوده‌اند و در این دوره نیز تلاش دست‌اندرکاران تولید، انتشار و توزیع مجلات، بر انتقال صحیح مفاهیم آموزشی متمرکز است.

محمدی در پایان گفت: این روزها که مدرسه‌ها به خاطر حفظ جان عزیزان دانش‌آموز و معلم، از شکل حضوری خود خارج شده‌اند و در دنیایی مجازی‌تر فعالیت می‌کنند، مجلات رشد نیز از شکل کاغذی فاصله گرفته و به شکل الکترونیکی و در بستر شبکه رشد و شبکه شاد و بسترهای محتمل دیگر، توزیع خواهند شد و در دسترس مخاطبان قرار خواهند گرفت.

کد خبر 4989240

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد ابراهیم محمدی مجلات رشد ویروس کرونا ویروس کرونا وزارت آموزش و پرورش قوه قضاییه شهرداری تهران کمیته امداد امام خمینی بنیاد شهید و امور ایثارگران شورای شهر تهران ازدواج سازمان تامین اجتماعی پیش بینی وضعیت هوا مواد مخدر آیت الله سید ابراهیم رئیسی زمین خواری عید سعید قربان فناوری آموزشی مجلات رشد همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۶۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویدئوی عجیب از وضعیت آموزشی دانشجویان دندانپزشکی 

به گزارش همشهری آنلاین، ویدئوی منتشر شده از تراکم عجیب و خارج از ظرفیت دانشجویان در بخش پروتز یکی از دانشکده‌های دندانپزشکی کشور خبرساز شده است.

گفته می‌شود که در این بخش کمتر از ۳۰ یونیت دندانپزشکی وجود دارد اما ۸۰ دانشجو باید در این فضا آموزش ببینند. آن هم در حالی که در این بخش تنها یک عضو هیئت علمی برای آموزش دانشجویان حضور دارد.

این در حالی است که مدت‌هاست انتقادات زیادی نسبت به افزایش ظرفیت دانشجویان پزشکی با وجود فراهم نبودن زیرساخت‌های آموزشی مطرح می‌شود.

چندی پیش هم علیرضا رئیس‌زاده، رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور با ابراز نگرانی بابت تاثیرات مخرب افزایش بی‌ضابطه ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی و بی‌توجهی به تامین زیرساخت‌های موردنیاز برای آموزش گفته بود: دانشجو، صندلی برای نشستن ندارد یا اینکه ۵۰ دانشجو با یک استاد بالای سر یک مریض می‌روند و به همین هم تعداد باید در راهرو بمانند.

به گفته این مسئول افزایش ظرفیت افسارگسیخته، فله‌ای و دستوری بدون رعایت زیرساخت‌ها کار را به اینجا می‌رساند که فرد تخصص می‌گیرد، اما مهارتی ندارد. این تصمیمات غلط که توسط افراد غیرمسئول و ناآگاه برای آموزش اتخاذ شده، حتما کیفیت آموزش پزشکی کشور را به گونه‌ای تحت تاثیر قرار می‌دهد که مردم بیشترین خسارات را متحمل خواهند شد.

کد خبر 848325 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها دندان و دندانپزشکی وزارت بهداشت و درمان خبر مهم آموزشی سازمان نظام پزشکی

دیگر خبرها

  • «هر سه‌شنبه‌ یک مدرسه»؛ طرحی برای افزایش سرانه آموزشی
  • ۴۵ واحد آموزشی در بردسکن بازسازی و احداث شد
  • ارزیابی نامحسوس وضعیت حجاب در ادارات و مراکز آموزشی کردستان
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است
  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • ویدئوی عجیب از وضعیت آموزشی دانشجویان دندانپزشکی 
  • ۳۶۰۰ معلم در اصفهان استخدام می‌شود/تخلیه ۴۲ مدرسه به دلیل فرونشست