Web Analytics Made Easy - Statcounter

صالحی عمران گفت: یکی از مهمترین زمینه های آموزش الکترونیکی را تولید محتوا دانست و گفت: باید دانشجویان را به این سمت سوق داد.

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری شبستان، اختتامیه جشنواره ملی تولید محتوا به صورت مجازی برگزار شد،« ابراهیمصالحی عمران» گفت:دانشگاه فنی و حرفه ای به عنوان دانشگاه مهارتی است که 176 آموزشکده و دانشکده با جمعیت دانشجویی 150 هزار نفری دارد و امسال نیز حدود 100 هزاردانشجو در دوره کاردانی و کارشناسی پذیرش خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای افزود:این دانشگاه قدمت تاریخی دارد و ما ادعا داریم که یکی از دانشگاه های حضوری و رایگان برای انتقال مهارت هستیم. مامویت ما هم آموزش مهارت است.

 

وی با بیان اینکه هدف ما این است که به اشتغال کمک کنیم گفت: شرایط کرونایی برنامه ها و کلاس های ما را تغییر داده است. وقتی بحث کرونا پیش آمد سعی کردیم این تهدید را به فرصت تبدیل کنیم و وارد بحث مجازی شدیم علی رغم اینکه 70 درصد دروس ما علمی بود اما این کار صورت گرفت.البته ما باید به پیش از این به سمت آموزش الکترونیکی برای رسیدن به استقلال یادگیری و یادهی می رفتیم. این شرایط کرونایی این زمینه را فراهم کرد.

 

وی ادامه داد:این جشنواره نمونه ای از این اتفاق بود. یکی از چالش های نظام عالی دنیا شرایط مناسب بهره برداری از فناوری و تکنولوژی است. خیلی از سیستم های آموزشی به دلیل نا آشنایی با تکنولوژی تعطیل شدند.

 

صالحی عمران یکی از مهمترین زمینه های آموزش الکترونیکی را تولید محتوا دانست و گفت:یکی از چالش های دنیا در حوزه آموزش تولید محتوا است.اگر دانشجو را بتوانیم به سمت تولید محتوا سوق دهیم به اهداف خود در زمینه دستیابی به استقلال یادگیری رسیده ایم.

 

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای گفت:این جشنواره اولین قدم ما در تولید محتوا با استفاده از آموزش الکترونیکی بود که گامی برای رسیدن به آموزش  با کیفیت است.

پایان پیام/260

منبع: شبستان

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه فنی و حرفه ای آموزش الکترونیکی تولید محتوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۸۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازنگری الگوریتم اینستاگرام به «محتوای اصیل» پاداش می‌دهد و کپی‌کاران را جریمه می‌کند

ایتنا - اینستاگرام می‌گوید در صورت شناسایی دو محتوای یکسان، فعالانه کلیپ «اصلی» را جایگزین ریل‌های بازنشرشده خود می‌کند. اکانت‌هایی که ریل‌های بازنشرشده را به اشتراک می‌گذارند نیز با برچسب برجسته‌ای که خالق اصلی را تگ می‌کند جریمه خواهند شد. اینستاگرام در حال بازنگری الگوریتم توصیه خود برای ریلز (Reels) است تا «محتوای اصلی» را تقویت کند، تصمیمی که پیامدهای قابل‌توجهی برای اکانت‌های جمع‌آوری‌کننده و کسانی خواهد داشت کار سایر کاربران را بازنشر می‌کنند. این شرکت همچنین در تلاش است تا شیوه رتبه‌بندی ریلز را تغییر دهد تا اکانت‌های کوچکتر از امکان توزیع بیشتری در این اپ بهره‌مند شوند.
 
به گزارش ایتنا، این شرکت در یک پست وبلاگ خود که این تغییرات را اعلام کرد گفت که در تلاش است تا سیستم رتبه‌بندی خود را «تصحیح» کند تا اکانت‌هایی که دنبال‌کنندگان کمتری دارند آسانتر بتوانند فعالیت خود را گسترش دهند. این شرکت اینگونه توضیح داده است که «از لحاظ تاریخی، به‌دلیل نحوه رتبه‌بندی محتوا، تاکنون به این صورت بوده است که آن دسته از تولیدکنندگان محتوا که دنبال‌کنندگان  و بازنشرکنندگان زیادی داشته‌اند بیشتر از تولیدکنندگان محتوای اصلی و کوچک‌تر دسترسی‌پذیری بیشتری به توصیه‌ها داشته‌اند. ما فکر می‌کنیم که اصلاح این وضعیت مهم است تا به همه تولیدکنندگان محتوا فرصت برابر بیشتری برای جذب مخاطبان جدید داده شود».
 
دقیقاً مشخص نیست که اینستاگرام چگونه توصیه‌های خود را تغییر می‌دهد تا آنها را «برابرتر» کند، اما می‌توان حدس زد که این الگوریتم دیگر اکانت‌های دارای فالوورهای بیشتر را در اولویت قرار نخواهد داد. این تغییر «طی ماه‌های آینده» اعمال خواهد شد، بنابراین ممکن است مدتی طول بکشد تا تولیدکنندگان محتوا اثرات این به‌روزرسانی را ببینند.

 
با این حال، تغییرات این اپ در مورد محتوای اصیل (original content) ممکن است بسیار فوری‌تر اجرائی شود. اینستاگرام می‌گوید در صورت شناسایی دو محتوای یکسان، فعالانه کلیپ «اصلی» را جایگزین ریل‌های بازنشرشده خود می‌کند. اکانت‌هایی که ریل‌های بازنشرشده را به اشتراک می‌گذارند نیز با برچسب برجسته‌ای که خالق اصلی را تگ می‌کند جریمه خواهند شد.
 
البته این شرکت می‌گوید این تغییرات مشمول تولیدکنندگان که تغییراتی «قابل‌توجه» مانند صداگذاری یا کلیپ‌های واکنشی در محتوای اصلی ایجاد کرده‌اند، و همچنین پست‌ها «به‌طور جدی ویرایش شده‌اند تا به میم (meme) تبدیل شوند»، نخواهد شد.
 
حساب‌های جمع‌آوری که «مکرراً» پست‌های دیگران را منتشر می‌کنند، با شدت بیشتری جریمه خواهند شد. اینستاگرام می‌گوید در صورتی که آنها در 30 روز گذشته 10 بار یا بیشتر محتوای غیراصلی پست کرده باشد، ریل‌های توصیه‌ای را از این اکانت‌ها به کلی متوقف خواهد کرد. این تغییر می‌تواند مانعی بزرگ برای اکانت‌های پرطرفدار جمع‌آوری محتوا شود که کلیپ‌های سایر کاربران را، اغلب به منظور پخش کردن لینک‌های همکاری در فروش و سایر طرح‌ها، به اشتراک می‌گذارند کاهش دهد.
 
توجه داشته باشید که همه این تغییرات در حال حاضر فقط برای ریل‌ها اعمال می‌شود و نه دیگر انواع پست‌ها در اینستاگرام.

دیگر خبرها

  • بازدید وزیر کشور از مرکز آموزش عمومی انتخابات الکترونیک در لواسان
  • مهمترین مأموریت آموزش و پرورش تربیت تمام ساحتی است
  • آموزش: نکات مهمی که قبل از خرید دستگاه‌های الکترونیکی دست دوم باید بدانید
  • بازنگری الگوریتم اینستاگرام به «محتوای اصیل» پاداش می‌دهد و کپی‌کاران را جریمه می‌کند
  • دانشگاه شیراز آماده جذب دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکا و اروپا
  • اشتغال پایدار از عوامل نگه‌داشت جمعیت است
  • آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس مانده است
  • الگوریتم اینستاگرام تغییر می کند؟
  • آموزش‌های مهارتی مهمترین نیاز توانمندسازی نیروی کار است
  • مهمترین دغدغه‌های معلمان نمونه کشور در دیدار با رهبری