Web Analytics Made Easy - Statcounter

معلمان در حالی ملزم به استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای تدریس و تولید محتوا شده‌اند که طی ماه‌های گذشته، وزارت آموزش و پرورش هیچ دوره کوتاه ‌مدت یا ضمن خدمتی برای آموزش تولید محتوا و همچنین انتشار آن در اینترنت برای معلمان برگزار نکرده و فقط با ابلاغ دستورالعمل‌هایی، آنها را موظف به تدریس در فضای مجازی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، از اوایل مهرماه و با هدف مقابله با رشد آمار مبتلایان به کرونا در کشور، مدارس در اغلب شهرها به حالت تعطیل درآمد و به دنبال آن موضوع آموزش در فضای مجازی هم پررنگ‌تر شد.

در این شرایط، معلمان ملزم به استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای تدریس و تولید محتوا شدند، آن هم در شرایطی که طی ماه‌های گذشته، وزارت آموزش‌وپرورش هیچ دوره کوتاه‌مدت یا ضمن خدمتی برای آموزش تولید محتوا و همچنین انتشار آن در اینترنت برای معلمان برگزار نکرده و فقط با ابلاغ دستورالعمل‌هایی، آن‌ها را موظف به تدریس در فضای مجازی کرده است.

کوتاهی وزارت آموزش‌وپرورش به عدم برگزاری دوره‌های آموزش تولید محتوا در فضای مجازی خلاصه نمی‌شود، چه، این وزارتخانه سال‌ها است که وعده هوشمند سازی کلاس‌های درس را به معلمان و دانش آموزان داده اما قدم مؤثری در این زمینه برنداشته است.

از سویی؛ بخشی از معلمان پس از الزام وزارت آموزش‌وپرورش و اجبار شرایط کرونایی مبنی بر ضرورت تدریس مجازی مجبور به تهیه تلفن هوشمند شدند در حالی که هیچ‌گونه حمایت مالی از آن‌ها نشد.

دیگر معضلی که معلمان با مجازی شدن تدریس با آن مواجه‌اند، عدم دسترسی بخشی از دانش آموزان به گوشی‌های هوشمند است، موضوعی که با گذشت ماه‌ها از مجازی شدن آموزش همچنان با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند و بسیاری از آن‌ها هم مجبور به پیگیری شرایط تحصیلی دانش آموزان خود از راه‌های دیگر هستند.

با وجود تمامی این مشکلات، ماجرای روزگار کرونایی معلمان به همین جا ختم نمی‌شود و اغلب معلمان از زمانی که آموزش دروس به صورت مجازی درآمده، فعالیتشان چند برابر شده و گاهی برای آماده‌سازی فایل‌های صوتی و تصویری مجبور به بیدار ماندن تا پاسی از شب هستند.

دبیر فیزیک یکی از دبیرستان‌های تهران از سختی کار آموزش در این روزها می‌گوید و اینکه او و همکارانش برای تهیه محتوای دروس در فضای مجازی هیچ آموزشی ندیده‌اند و طی ماه‌های گذشته به سختی تدریس آنلاین را انجام داده‌اند.

او که یک دختر دبستانی هم دارد، می‌گوید: علاوه بر رسیدگی به دروس دخترم از طریق فضای مجازی، باید محتوای آموزشی هم برای تدریس به دانش‌آموزانم تولید کنم و با توجه به اینکه دخترم هم از گوشی من استفاده می‌کند، برای کلاس‌های آنلاین با مشکل مواجه می‌شوم.

این دبیر آموزش‌وپرورش، از دو برابر شدن فعالیتش در ماه‌های اخیر و خستگی ناشی از فشار کاری می‌گوید و اینکه شب‌ها مجبور است تا دیر وقت بیدار مانده و محتوای آموزشی تولید کند.

این قصه بسیاری از معلمان کشور در این روزهاست، معلمانی که برای ارتقای سواد و دانش جامعه مجبور به استفاده از فضای مجازی هستند اما زیرساخت‌های لازم توسط دولت برای آن‌ها فراهم نشده و همین موضوع فشار وارده به معلمان به عنوان یکی از اقشار بی‌ادعا و دلسوز جامعه را دوچندان کرده است.

منبع: نورنیوز

انتهای پیام/4129/

 

منبع: آنا

کلیدواژه: دولت فضای مجازی وزارت آموزش و پرورش آمار مبتلایان فضای مجازی وزارت آموزش آموزش وپرورش تولید محتوا ماه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۱۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان مدیران تراز انقلاب تربیت کنند

ایسنا/مازندران فرماندار شهرستان نور با اشاره به اینکه منطقه بلده کمتر توسعه یافته است هر چند خدمات خیران برای اینکه دانش آموزان امکانات بهتری داشته باشند را نمی‌توان نادیده گرفت، گفت: وزارت آموزش و پرورش و دولت باید برای معلمان امکانات بهتری را فراهم کنند تا زمانیکه معلمان حقوق کم دریافت و دغدغه معیشت داشته باشند قطعا آموزش تحت‌الشعاع قرار می‌گیرد.

بیژن پولادی ۱۲ اردیبهشت در گرامیداشت مقام معلم بخش بلده ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای شهرستان و خاصه ۳۸۴ شهید بخش بلده اظهار کرد: معلمان در حوزه تعلیم و تربیت، در مولفه‌های رشد و توسعه انسانی و شکل‌گیری جامعه پویا نقش اساسی دارند.

وی افزود: همه ما دانش آموخته معلمانی هستیم که از جان و وقت خودمایه گذاشتند تا یک نیروی انسانی متعهد را تربیت و تحویل جامعه دهند. 

پولادی خاطرنشان کرد: مولفه اصلی دستگاه تعلیم و تربیت خصوصا در جامعه اسلامی پرورش و تربیت است چرا که اگر نباشد آموزش مفهوم واقعی خود را پیدا نمی‌کند.

بیژن پولادی با اشاره به اینکه منطقه بلده کمتر توسعه یافته است هر چند خدمات خیران برای اینکه دانش آموزان امکانات بهتری داشته باشند را نمی‌توان نادیده گرفت، گفت: وزارت آموزش و پرورش و دولت باید برای معلمان امکانات بهتری را فراهم کنند تا زمانیکه معلمان حقوق کم دریافت و دغدغه معیشت داشته باشند قطعا آموزش تحت‌الشعاع قرار می‌گیرد.

پولادی خواستار وضع قوانین درست و پیگری مطالبات فرهنگیان از نمایندگان مجلس شورای اسلامی شد.

فرماندار شهرستان نور تکمیل مدارس برای معلمین در بخش بلده را حائز اهمیت دانست و یادآور شد: همه مسئولین باید کمک کنند تا دانش آموزان در رشد و بالندگی ارتقاء پیدا کنند زیرا از همین منابع انسانی مدیران آینده رقم خواهد خورد.

پولادی با بیان اینکه نسل سوم، چهارم و جدید تفکرات خاص خودشان را دارند، افزود: متاسفانه فضای مجازی به فضای حقیقی پیرامونی تبدیل شده است و مدیران و معلمان باید فرصت‌ها و تهدیدهای فضای مجازی را برای دانش آموزان تبیین کنند.

فرماندارشهرستان نور با بیان اینکه فضای مجازی مرزها را درهم تنیده و یکی شده است، افزود: مهندسی افکار نسل جوان در فضای مجازی صورت می‌گیرد. مدیران و معلمان علاوه بر تلاشی که برای آموزش دارند باید در حوزه پرورش پیوست فرهنگی داشته باشند تا مدیران تراز انقلاب را تربیت کنند و تحویل جامعه دهند.

رزاقی رییس اداره آموزش و پرورش بلده نیز در این آئین ضمن تبریک روز معلم به تمامی معلمان گفت: با توجه به تعداد محدود و کم دانش آموز در بلده این اداره در اعتبارات شهرستانی و ۳ درصد نفت و اعتبارات کمیسیون برنامه ریزی اعتبار خاصی ندارد اما خوشبختانه خیران ارزشمندی دارد که همواره کمک حال آموزش و پرورش هستند.

وی تصریح کرد: تاکنون توسط یکی از خیران۷۰۰ میلیون تومان سرانه واریز شده است.

رزاقی اجرای طرح شهید عجمیان را بسیار مطلوب در جهت بهسازی فضای آموزشی دانست و افزود: با کمک گروه‌های جهادی دانشجویی و آموزش و پرورشی ۴۵ کلاس بهسازی و رنگ آمیزی شد. همچنین با کمک قرارگاه راهیان نور وزارت آموزش و پرورش ۷۰۰  بسته لوازم و تحریر و کیف بین دانش آموزان مناطق محروم توزیع شد.

رییس اداره آموزش و پرورش بلده با اشاره به اینکه ۳۰ کلاس منطقه بلده هوشمند سازی شده است، ادامه داد: با حمایت و پیگیری فرماندار شهرستان نور پروژه ورازان با اعتبار یک و نیم میلیارد شروع شد که از تیر تا شهریور ماه به ۶ و نیم میلیارد افزایش داده شد و تاکنون ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که امیدواریم در هفته دولت به اتمام و افتتاح برسد.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون ۹ پروژه به ارزش ۴۵ میلیارد ریال بهسازی تعمیرات و احداث انجام و همچنان ادامه دارد.

در این مراسم از معلمان برتر تجلیل شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • معلمان مدیران تراز انقلاب تربیت کنند
  • معلمی که آموزه‌های زندگی را تدریس کند، هویت دانشجوی خودش را تقویت می‌کند
  • تمامی معلمان رتبه‌بندی می‌شوند / ۶۷ هزار فرهنگی در شرایط بازنشستگی 
  • افزایش ۲ برابری حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان | همه معلمان رتبه‌بندی می‌شوند مگر اینکه...
  • موافقت با افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان
  • حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان دو برابر می شود/ ۶۷ هزار فرهنگی در آستانه بازنشستگی
  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • فضای مجازی سبب شده تا از تربیت فرزندان غفلت شود