Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، علی سهرابی معاون پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش مازندران از برگزاری دوره آموزشی تولید محتوای الکترونیکی ۴۸ ساعته تحت عنوان E-Content برای معلمان مازندران خبر داد.

او با بیان اینکه با توجه به قرارگیری در زیست بوم جدید که ویروس کرونا از اسفند پارسال برای دستگاه تعلیم و تربیت و سایر نهاد‌ها به وجود آورده است، گفت: آموزش و پرورش مازندران توانست با نبوغ و ابتکار دست به خلق موقعیت‌های جدیدی همچون سامانه مازند محتوا و طرح‌های جهادی همچون معلمان پساکرونا بزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش مازندران با اشاره به برخی آسیب‌های روش‌های گذشته، افزود: تعلیم و تربیتی که بر روش‌ها و الگو‌های گذشته متمرکز باشد، همواره در مقابل تغییرات و پیشرفت‌های  روز افزون علم و تکنولوژی مقاومت می‌ورزد.

سهرابی با تأکید بر آموزش بر اساس شیوه‌های نوین در زیست بوم جدید، گفت: شکل‌گیری و توسعه سریع آموزش مجازی و طراحی فعالیت‌های آموزشی نیاز به هم‌اندیشی در بین همه اعضاء فرهنگیان به خصوص فرهنگیان مازندران دارد.

او ادامه داد: با توجه به اهمیت شایان آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی کادر آموزشی به ویژه معلمان ابتدایی و کادر اداری  برای استفاده درست و بهینه از فناوری‌های پیشرفته در آموزش مجازی، نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و آموزش صحیح این افراد دارد.

معاون پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش مازندران با بیان اهداف اصلی طرح معلمان پسا کرونا، افزود: شیوه بکارگیری مفاهیم یادگیری از محتوای مجازی به منظور کاهش خطا، مهم‌ترین چالش مدارس در دوران پساکرونا  محسوب می‌شود.

او گفت: تدوین و مستندسازی تجارب یکی از بهترین روش‌های جلوگیری از بروز تعارض در سطح آموزشی مدارس و ارتقای آموزشی در تهیه محتوا و ایجاد موقعیت مطلوب یادگیری با توجه به شأن و جایگاه همکاران فرهنگی و تقویت بنیادی علمی آنان است.

سهرابی با اشاره به برگزاری دوره ضمن خدمت E-Content افزود: در این دوره ۴۸ ساعته که در سامانه LTMS در نظر گرفته شده، در دو بخش سواد دیجیتالی و مهارت دیجیتالی سعی در توانمندسازی معلمان در تولید محتوای استاندارد به کمک ابزار‌ها و نرم افزار‌ها می‌شود.

او در ارتباط با چگونگی دستیابی به اطلاعات این دوره و نحوه ثبت نام در این دوره، ادامه داد: معلمان و مربیان شاغل در استان مازندران می‌توانند با عضویت در کانال شبکه شاد به آدرس زیر مراجعه کرده و از محتوا‌هایی که ازسوی متخصصان تیمی متشکل از ۱۴ مدرس و ۲۴ پشتیبان به منظور بررسی مشکلات و پاسخگویی به سوالات، تهیه شده استفاده کنند و در نهایت با شرکت در آزمون و کسب نمره قبولی، موفق به کسب ساعات ضمن خدمتی و از همه مهم‌تر تجربه‌ای جدید در زمینه تولید محتوا را کسب کنند.

انتهای پیام/ م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش مجازی شبکه شاد ویروس کرونا آموزش و پرورش مازندران تولید محتوا برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۳۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسین حسینی بعدازظهر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران بر ضرورت توسعه زنجیره ارزش صادرات فرهنگ مصرف آبزیان از مازندران به سایر استان های کشور در راستای افزایش سرانه مصرف این محصول تاکید کرد.

وی با اشاره به اینکه زنجیره تولید آبزیان در مازندران یکی از زنجیره های مهم تولیدات این استان به شمار می رود که باید مورد توجه قرار گیرد، بیان کرد: مازندران در حوزه آبزیان مستعد است و از معدود استان های ساحلی به شمار می رود که متمرکز به صید نشده و در حوزه آبزی پروری رتبه اول را دارد و این به معنای توجه به ظرفیت های خدادادی درکنار بسترسازی برای افزایش تولید محصول است.

وی با تاکید بر اینکه ظرفیت های شیلات در استان های شمالی که علاوه بر تولید در دریا، در زنجیره ارزش پایانه صادراتی و مصرف خانوار نیز برنامه ریزی های لازم را صورت داده اند، باید مورد توجه قرار گیرد، بیان کرد: در تحقق برنامه های کلان مانند سند امنیت غذایی و برنامه هفتم توسعه یکی از ماموریت های اصلی توسعه دریامحور مورد تاکید مقام معظم رهبری و در کنار آن نقش آفرینی مستقل از فعالیت از دریا بر پایه تولید در مزیت دریایی است.

حسینی با اشاره به اینکه جهش تولید با مشارکت مردمی ماموریت اصلی شیلات به شمار می رود، یادآور شد: استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری مورد توجه است و از آنجایی که اکثر مردم کشور، ماهی را ماهی شمال می دانند باید آموزش مصرف ماهی از مازندران توسعه یابد.

وی اذعان کرد: مصرف یک محصول به نوعی مصرف یک فرهنگ به شمار می رود، از این رو در مازندران تاکید داریم که در زنجیره ارزش صادرات فرهنگ مصرف ماهی و به همراه تربیت نیروی انسانی لازم در این حوزه برای سراسر کشور برنامه ریزی شود.

کد خبر 6093261

دیگر خبرها

  • بازنگری الگوریتم اینستاگرام به «محتوای اصیل» پاداش می‌دهد و کپی‌کاران را جریمه می‌کند
  • الگوریتم اینستاگرام تغییر می کند؟
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد
  • برنامه ریزی برای توسعه ۵ میدان نفتی
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • جذب ۲۴ هزار و ۸۸۰  نفر  دبیر و هنرآموز/ برگزاری آزمون استخدامی ۲۸ اردیبهشت
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی/ تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • ۵۰ پروژه جدید برای ایجاد ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین