Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان مدیرکل آموزش و پرورش کردستان، گفت: محتوای این دوره باید عالمانه و کارشناسانه و متناسب با وضعیت بوم و منطقه بوده و دارای اثربخشی تربیتی قابل توجه برای کودکان باشد.

رشید قربانی امروز (۱دی) در وبینار تخصصی کارگروە تولید محتوای پیش دبستانی کە بە صورت مجازی برگزار شد، تهیه و تولید محتوای دوره پیش دبستان را با اهمیت دانست و اظهار کرد: محتوای تولید شده باید عالمانه، کارشناسانه و متناسب با وضعیت فرهنگی و بومی منطقه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ابراز امیدواری کرد با همفکری و همدلی استان‌ها و حمایت و پشتیبانی وزارت اقدامات در خور توجهی در راستای تهیه محتوای آموزشی مورد نیاز نوآموزان تهیه و مسیر برای رشد و بالندگی نونهالان و آینده سازان فراهم شود .

قربانی با اشاره به اهمیت دوره کودکی و پایه و اساس بودن این دوره در زندگی هر فرد و مبنای دینی و علمی تربیت صحیح در سنین کودکی، عنوان کرد: تجربه عقلی و عملی نشان دهنده این است که آموزش در این سنین دارای اهمیت زیادی می باشد .

وی با بیان اینکه آموزش سنین بالا اثر بخشی کمتری دارد، اظهار کرد: با توجه به فطرت الهی نهادینه شده در وجود  انسان و با مدیریت، برنامه ریزی درست  و اقدام منطقی، اهداف آموزشی و تربیتی به خوبی محقق خواهد شد.

مدیر کل آموزش و پرورش کردستان با اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای آموزش پیش دبستان در چند سال اخیر، اظهار داشت: با پیگیری وزیر محترم آموزش و پرورش، بالاخره زحمات و تلاش ها به ثمر نشست و مدیریت کامل دوره پیش دبستان و سنین پایین تر به آموزش و پرورش واگذار و مقرر است مدیریت امور در اختیار آموزش و پرورش بوده و از یک کانال هدایت و اهداف پیش بینی شده بر اساس سند تحول عملیاتی شود .

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت محتوا و تولید محتوای مورد نیاز دوره پیش دبستان اشاره و تصریح کرد: محتوای این دوره باید عالمانه و کارشناسانه و متناسب با وضعیت بوم و منطقه بوده و دارای اثربخشی تربیتی قابل توجه برای کودکان باشد .

قربانی با تاکید بر ضرورت توجه به تاثیر گذاری مربی و کودک و آماده سازی نیروی انسانی و مربیان، گفت: کودکی سن حساسی است و این دوره نباید مورد بی توجهی قرار گیرد.

مدیر کل آموزش و پرورش کردستان با اشاره به آماده بودن بستر کار و اهمیت بهره مند شدن کودکان در این سنین، گفت: در فرایند آموزشی باید مربی، کودک و محتوا را با هم ببینیم و تعامل آنها اثر بخش خواهد شد .

وی ادامه داد: با تشکیل سازمان و متولی آموزش پیش دبستان در آموزش و پرورش، انشاء الله اقدامات خوبی در راستای پیش بینی چارچوب کامل برای تولید محتوا و آماده سازی نیروی انسانی انجام و مربیان تحت آموزش قرار گیرند .

قربانی در بخش پایانی سخنان خود از اعضای کارگروه تولید محتوا خواست به این موضوع توجه خاصی داشته باشند .

مدیر کل آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه در سطح استان کردستان نیز اقدامات خوبی در راستای تهیه و تولید محتوا انجام شده است، گفت: تدوین و تولید محتوا خیلی اهمیت داشته و نیاز به کارشناسی دارد و باید متناسب با فرهنگ بوم کودکان باشد چون محتوا و تعامل مربی و نو آموزان مسیر آینده آنان را هموار خواهد کرد .

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی آموزش و پرورش کردستان دوره پیش دبستان متناسب با وضعیت تولید محتوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۲۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند

به گزارش خبرنگار مهر، حسین قاسمی ظهر سه‌شنبه در نشست خبری اظهار کرد: ۷۹۰ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در سطح استان شناسایی شد اما زنجان رتبه اول در جذب دانش‌آموزان را دارد.

وی ادامه داد: ۵۰ درصد این دانش‌آموزان دارای مشکلات شدید جسمی و ذهنی بوده و آموزش‌پذیر نیستند و برخی نیز با ممانعت خانواده‌ها برای تحصیل مواجه هستند.

معاون ابتدایی آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه در بین این ۷۹۰ نفر ۳۰ دانش آموز فوتی داریم، عنوان کرد: علاوه بر این تعدادی هم در خارج از کشور هستند که سامانه همه این افراد را جزو بازمانده از تحصیل به حساب می‌آورد.

وی تعداد مدارس تک دانش‌آموزی استان زنجان را ۹ واحد برشمرد و گفت: اولیای ۵۵ دانش‌آموز به دلیل جسه کوچک اجازه تحصیل در پایه اول ابتدایی را به آن‌ها ندادند و دیرتر وارد سیستم آموزشی شدند.

قاسمی تصریح کرد: هیچ دانش‌آموزی را به دلیل عدم دسترسی آموزش از دست ندادیم و آموزش و پرورش حق قانونی افراد برای حضور در چرخه آموزش را فراهم کرده است.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: سال گذشته حدود ۳.۸۵ درصد از مشمولان، بازمانده از تحصیل در دوره اول متوسطه داشتیم که در کشور این رقم بیش از ۵ درصد بود.

وهاب ادیبی افزود: امسال میزان بازماندگی در دوره اول متوسطه به ۳.۲۴ درصد رسیده است و در دوره دوم متوسطه نیز یک درصد نسبت به سال قبل کاهش داریم.

کد خبر 6093188

دیگر خبرها

  • بازنگری الگوریتم اینستاگرام به «محتوای اصیل» پاداش می‌دهد و کپی‌کاران را جریمه می‌کند
  • بهترین وزیر آموزش و پرورش بعد از انقلاب که بود؟
  • الگوریتم اینستاگرام تغییر می کند؟
  • سبک زندگی ایرانی اسلامی باید ترویج شود/لزوم معرفی دختران موفق کرد
  • پرورش پلیس تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت
  • پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد افتتاح شد
  • شرکت ۱۲۳۵۶ نفر کردستانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • تشریح برنامه‌های هفته معلم/ معلم کردستانی نمونه کشوری شد
  • نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • نواخته شدن زنگ سپاس از معلم در کردستان