Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@14:00:40 GMT

آموزش تولید محتوا برای انیمیشن را جدی بگیریم

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۷۶۶۰۶

آموزش تولید محتوا برای انیمیشن را جدی بگیریم

ایسنا/اصفهان یک نویسنده و کارگردان انیمیشن با بیان اینکه همچنان در زمینۀ محتوایی برای تولید انیمیشن دچار ضعف هستیم، بر ضرورت آموزش در این زمینه تأکید کرد و گفت: در سال‌های گذشته انیمیشن‌هایی به مرحله داوری جشنواره فیلم کودک و نوجوان راه یافته بود که دربارۀ کودکان بود و نه برای کودکان و انتظار داریم از این پس به این مسئله توجه بیشتری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 امیر سحرخیز در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان با  تقسیم‌بندی‌ای که در زمینۀ فیلم‌های مرتبط با کودکان و نوجوانان دارد، کاملاً منحصربه‌فرد بوده و تخصصی بودن این جشنواره، کمک قابل‌توجهبه ماندگار شدن آن کرده است.

او قدمت جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان را بیانگر میزان اعتبار آن دانست و افزود: این جشنواره به دلیل دو ویژگی «تقسیم‌بندی» و «قدمت» در نوع خود در کشور و حتی جهان منحصربه‌فرد است.

این نویسنده و کارگردان انیمیشن تصریح کرد: باید توجه داشت چنین جشنواره‌های خاصی به اسم شهرهایی که در آن برگزار می‌شوند گره خورده‌اند و می‌توان گفت هم جشنواره و هم شهری که میزبان برگزاری آن است از یکدیگر اعتبار می‌گیرند.

سحرخیز یادآور شد: بسیاری از هنرمندان داخلی و خارجی جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان این جشنواره را به نام جشنوارۀ اصفهان می‌شناسند و انتظار ما این است که دیگر میزبانی این جشنواره تغییر نکند.

او با اشاره به لزوم برگزاری جشنواره‌ها به‌صورت حضوری، تأکید کرد: سال گذشته جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان به‌صورت آنلاین برگزار شد و به دلیل جامعه هدف این جشنواره که کودکان و نوجوانان هستند، امیدوارم شرایط به سمتی برود که امسال به‌صورت حضوری برگزار شود.

این کارگردان انیمیشن ادامه داد: ذات جشنواره‌ها به حضوری بودن آن است و امیدواریم سیاست‌گذاران جشنواره به این نکته مهم توجه داشته باشند.

این داور بخش انیمیشن بین‌الملل جشنواره، استقبال کودکان از این جشنواره را بی‌نظیر خواند و گفت: داوران خارجی جشنواره با دیدن حجم استقبال کودکان از جشنواره طی دو دوره قبل بهت‌زده شده بودند و برایشان این میزان استقبال بسیار قابل‌توجه بود.

او همچنین به درگیر شدن همۀ فضای شهری اصفهان هم‌زمان با برگزاری این جشنواره با فرایندهای این رویداد مهم فرهنگی اشاره کرد و افزود: باید از مدیریت شهری اصفهان برای همراهی خوبشان با این جشنواره قدردانی کرد؛ چرا که حتی در بزرگ‌ترین جشنواره‌های بین‌المللی دنیا تنها محیط اطراف کاخ جشنواره رنگ و بوی برگزاری آن را دارد، اما در اصفهان، کل شهر رنگ جشنواره می‌گیرد.

سحرخیز همچنین به کیفیت تولیدات در بخش انیمیشن حوزه کودک اشاره کرد و گفت: باید توجه داشت که طی چند سال اخیر در حوزه انیمیشن پیشرفت‌های قابل‌توجهی را شاهد بوده‌ایم.

این نویسندۀ انیمیشن، خاطرنشان کرد: در سال‌های گذشته انیمیشن‌هایی به مرحلۀ داوری راه‌یافته بود که درباره کودکان بود و نه برای کودکان، از این‌ رو انتظار داریم ازاین‌پس به این نکته توجه شود و هیئت انتخاب جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان نسبت به انتخاب فیلم‌هایی برای کودکان توجه بیشتری داشته باشند.

او با تأکید بر اینکه همچنان در زمینه محتوایی برای تولید انیمیشن دچار ضعف هستیم، یادآور شد: در این زمینه باید آموزش، بیش از گذشته موردتوجه قرار گیرد. برخلاف بخش انیمیشن در بخش داستانی جشنواره، آثار قوی و پرباری دیده نمی‌شود و این موضوع را به دور از هر گونه تعصبی بر روی انیمیشن اعلام می‌کنم.

سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، با مشارکت سازمان سینمایی، بنیاد سینمایی فارابی و شهرداری اصفهان، از ۱۶ تا ۲۱ مهر ۱۴۰۰ (۸ تا ۱۳ اکتبر ۲۰۲۱) در دو بخش مسابقه ایران و مسابقه بین‌الملل، برگزار می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری انيميشن جشنواره فیلم کودک و نوجوان آموزش جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۶۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی

به گزارش قدس آنلاین،‌ انیمیشن «پر» به کارگردانی صادق جوادی، «فهمیدم چکار کنم» از ریحانه کاوش، «ارئه» ساخته فریبا عبدالخانی، «بالاتر از نور» ساخته سمیه نیلی، «ملودی» به کارگردانی احمد عربانی، «مسافری از گانورا» ساخته سید احمد علمدار، «وارونه» از فهیمه قائدی، «متورم» به کارگردانی زهرا خورشیدی، «بازنشستگی» از سارا حنیف و «سفر» به کارگردانی ناهید الهامی، آثار ایرانی راه یافته به این جشنواره پویانمایی هستند.

جشنواره ورونژ روسیه از  ۳۰ می تا دوم آوریل (۱۰ تا ۱۳ خردادماه) امسال برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • جشنواره‌ هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان در همدان
  • پایان جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • حضور ۱۴ گروه در جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • نباید با معلم‌مان کشتی بگیریم/ دولت‌ها تا یک سال اول‌شان به معلم‌ها توجه می‌کنند/ حضور طلاب در مدارس مسبوق به سابقه است/ «نیرزاده» هم طلبه بود
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • معرفی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک
  • اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • ۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • خوزستان میزبان ‌جشنواره‌ هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان