Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحیم محمدی گفت: امروز افرادی که در جا‌یگا‌ه‌های و مقاطع مختلف ابتدایی، کودکستان، مهدها و... با کودکان به صورت علمی کار می‌کنند ضروری است، تولید محتوا برای آموزش درست به کودکان را در الویت کاری خود قرار دهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رحیم محمدی در گفت وگو با خبرنگار بلاغ در خصوص اهمیت مدیریت فضای مجازی با اشاره به سخنان رهبری اظهارکرد: از فضای مجازی باید درست استفاده کنند و نباید فقط در نگاه تهدیدی غرق شد فضای مجازی می‌تواند فرصت‌های فراوان داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی گفت: باید فرصت‌ها را شناسایی کنیم تا بتوانیم از این فرصت‌ها برای رسیدن به اهداف کلان در شرکت‌ها، سازمان‌ها، نهادهای تربیتی و آموزشی بهره بگیریم.
 
کارشناس و مدرس فضای مجازی با اشاره به اینکه  امروز دشمن از فضای مجازی به دنبال سه نکته مهم است، خاطرنشان ‌کرد: نخستین هدف دشمن ایجاد فاصله بین پدر و مادر و فرزندان است تا ماهیت و آرامش خانواده را از بین ببرد تا در کارها با هم مشورت و همفکری نداشته و هر کدام به دنبال منافع شخصی خودشان باشند که این به معنای فروپاشی صد در صد خانواده است.
 
این مسئول با اشاره به اینکه هدف دشمن از بین بردن صمیمیت و به انزوا کشاندن خانواده‌ها است، یادآورشد: دومین هدف دشمن این است که جوانان ما را از نظر فنی و فعالیت‌‌های جسمی و فکری دور کند و با ایجاد فضای مجازی و رنگ و لعاب‌‌ها به دنبال تغییرات سبک زندگی و به انزوا بردن جوانان است.
 
محمدی با اشاره به اینکه سومین هدف دشمن در فضای مجازی از بین بردن نگاه اعتقادی و جهادی در بین کارکنان دستگاه اجرایی است، افزود: دشمن در فضای مجازی با کمرنگ کردن مکتب حاج قاسم به دنبال این است که هویت شهید حاج قاسم سلیمانی را هویت تروریستی معرفی کند و برای هر سن و سالی برنامه و خوراک در فضای مجازی تولید می‌کند که اینجا نقش والدین بسیار مهم است.
 
وی گفت: دستگاه‌های تولید محتوای آموزشی مانند آموزش و پرورش، نهادهای انقلابی، آموزشی، فرهنگ و ارشاد، سازمان تبلیغات، دانشگاه‌ها و ... باید در تولید محتوا، محتوای مناسب در اختیار مخاطبان خود قرار بدهند و در صورت بی توجهی، دشمن از این خلع استفاده می‌کند و خوراک و محتوایی که می‌خواهد در اختیار خانواده ‌ها قرار می‌دهد.
 
کارشناس و مدرس فضای مجازی با اشاره به شناسایی فرصت با اشاره به سخنان حاج قاسم سلیمانی تأکید کرد: فرصتی که در خود تهدید است، در خود فرصت نیست به شرطی که نترسیم نترسانیم و اجازه ندهیم که ما را بترسانند و باید از این زمینی که دشمن تهیه کرده است نهایت بهره را به نفع خودمان ببریم.
 
 محمدی با اشاره به تحقق آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی اظهارکرد: نمایشگاه امیدآفرینان گامی برای آموزش سواد رسانه در خانواده‌ها در راستای فرهنگ‌سازی و آشنایی خانواده‌ها و جوانان در استفاده درست از فضای مجازی است که در قالب کلاس کارگاهی سواد رسانه‌ای برای فرزندان و خانواده‌ها در شهرستان نور اجرا شد.
 
وی با اشاره به اینکه دستگاه‌ها و اداراتی که مرتبط با فضای مجازی و آموزشی هستند در این موضوع بسیار کمرنگ ورودپیدا کردند، اضافه کرد: فضای مجازی خواهران و بخش فرهنگی سپاه شهرستان نور با همکاری گروه جهادی حنیفا با ایجاد این نمایشگاه و غرفه سواد رسانه‌ای در خانواده، این بستر را ایجاد کرد تا بتوانیم به صورت کارگاهی، اطلاعات درستی نسبت به استفاده از فضای مجازی در اختیار خانواده‌ها و فرزندان بگذاریم و نگاه آن‌ها را تغییر و شناخت، بصیرت و آگاهی آنان را در این زمینه گسترش دهیم.
 
 این کارشناس فضای مجازی در خصوص غرفه کودک در این نمایشگاه اظهارکرد: امروز نباید منتظر باشیم تا برای ما کار انجام شود بلکه باید بستر را برای کارهای فرهنگی آماده کنیم و در اختیار مخاطبین قرار دهیم.
 
 محمدی با اشاره به غرفه کودک افزود: یکی از کارهای ارزشی این غرفه این بود که طرح و نقاشی‌های بدون رنگ در خصوص آشنایی کودک با انقلاب در اختیارشان قرار ‌می‌دادند تا خلاقانه نسبت به رنگ آمیزی اقدام کنند و مربیان در این غرفه با زبان کودکانه هنگام رنگ آمیزی برای آن‌ها در خصوص انقلاب اسلامی توضیح می‌دادند و در پایان جوایزی نیز به کودکان اهدا می‌‌شد.
 
 وی یادآورشد: امروز افرادی که در جا‌یگا‌ه‌های و مقاطع مختلف ابتدایی، کودکستان، مهدها و... با کودکان به صورت علمی کار می‌کنند ضروری است، تولید محتوا برای آموزش درست به کودکان را در الویت کاری خود قرار دهند.
 
 کارشناس و مدرس فضای مجازی با اشاره به غرفه عکس یادگاری تأکید کرد: این غرفه با فضاسازی مناسب، مخاطب را به خواسته و اهداف مورد نظر خود هدایت و خانواده‌ها  و فرزندان با دیدن این فضا به دلخواه وارد غرفه می شدند و عکس یادگاری می‌گرفتند.

 محمدی افزود: این فضا برای مردم مقدس بود و خانواده‌ها و جوانان با حال و هوای خاصی با این فضا ارتباط می گرفتند و اعتقادات قلبی خود را به تفکر اسلامی نشان می دادند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فضای مجازی با اشاره فضای مجازی فضای مجازی تولید محتوا خانواده ها هدف دشمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۱۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از حسرت کودکان نیازمند تا لبخند گرمابخش یک معلم

در روزی که به نام معلم نام‌گذاری شده است، از معلمی روایت می‌کنیم که با ثبت‌نام کودکان نیازمند، لبخند گرمابخش خود را به آنها هدیه می‌کند تا جلوه‌ای از فداکاری معلمان این سرزمین را به نمایش بگذارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، سمیه حبیبیان یکی از مدیران پر انرژی و صبور منطقه ناحیه یک شهرکرد است که در همان دوران تحصیل خود در مقطع ابتدایی شیفته آموزش دادن شد و با برگزاری کلاس‌های تقویتی برای هم‌کلاسی‌های خود طعم شیرین معلمی را چشید.

حبیبیان می گوید: پس از به پایان رسیدن دوران دبیرستان در رشته علوم تربیتی فارغ‌التحصیل شدم و همچنان عشق آموزش و شغل معلمی در روح و جان من پرورش پیدا می‌کرد و با توجه به علاقه فراوانم به کودکان و پس از گذشت سال‌ها مدیر کودکستان شدم.

وی ادامه می‌دهد:با شور و اشتیاق فراوان حتی در دوران شیوع کرونا از آموزش دادن و پذیرش کودکان با توان مالی ضعیف به صورت رایگان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، دست بر نداشتم، زیرا معتقدم اگر کار برای خدا باشد ماندگار می شود.

او با بیان اینکه همیشه تلاش می‌کنم تا کودکان سرزمینم را آن‌چنان که سزاوار آموزشی شایسته هستند پرورش دهم، می‌گوید:به همین خاطر از تمام ساحت‌های تعلیم و تربیت بهره می‌گیرم، زیرا اثر تربیتی سال‌ها در روح و روان و زندگی فردی و اجتماعی نوآموز می‌ماند.

حبیبیان با بیان این که هیچ نوآموزی نباید به علت مشکل مالی از آموزش محروم بماند می‌افزاید: هنگامی که فارغ‌التحصیل رشته علوم تربیتی شدم، تصمیم گرفتم نسلی انقلابی و حسینی را تربیت کنم و این رسالت را سرلوحه کار خود قرار دهم.

وی با اشاره به یک خاطره تصریح می کند:چند روزی بود که یک پسر بچه هر روز با حسرت پشت در کودکستانم به کودکان مشغول بازی نگاه می‌کرد و با لبخندی غم‌انگیز آنجا را ترک می‌کرد، پس از جست‌وجوی بسیار توانستم با خانواده این کودک ارتباط برقرار کنم و متوجه شدم که خانواده او توان مالی خوبی ندارد به همین خاطر این کودک را به صورت رایگان در کودکستان ثبت‌نام کردم.

حبیبیان اعتقاد دارد رابطه بین معلم و نوآموز اگر صادقانه باشد می‌تواند همچون محبتی شعله‌ور شود که در تمام طول زندگی اشاعه پیدا می‌کند و آن زمان است که انسان رشد پیدا می‌کند.

کد خبر 749564

دیگر خبرها

  • بازداشت فرد متخلف در تبلیغ یک آرایشگاه زنانه
  • تبلیغات عجیب در اینستاگرام برای آرایشگاه؛ مروج کودک‌همسری بازداشت شد! + تصویر
  • دستگیری مدیر یک آرایشگاه زنانه به خاطر تبلیغ کودک‌همسری
  • بازداشت مروج کودک همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه
  • ترویج کودک همسری در اینستاگرام برای تبلیغ آرایشگاه زنانه
  • بازداشت مروج کودک‌همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه در اینستاگرام
  • بازداشت مروج کودک همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه در اینستاگرام
  • بازداشت مروج کودک‌همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه دراینستاگرام
  • از حسرت کودکان نیازمند تا لبخند گرمابخش یک معلم
  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی